• image

  Брза регистрација!

  За да се регистрирате потребно е само да го внесете бројот на вашиот мобилен телефон

 • image

  Плаќање без регистрација

  Плаќање на услуги преку потврда за кусур

 • image

  Надополнување

  Надополнувањето на Е-паричникот може да се спроведе преку PayNet терминалите

Можности на системот

 • Употреба на Е-паричникот за плаќања без провизија

 • Можност за креирање обрасци и автоматски плаќања

 • Плаќање на услуги во било кое време и на било кое место

 • Подесување на испраќање известувања за платени сметки по СМС и на е-маил

 • Преглед на историјата на плаќања