Новости

Отсега преку PayNet можете да купувате еBay Gift Cards

Почитувани,

Не престануваме да ги исполнуваме вашите желби! На Ваше големо задоволство Ве информираме дека отсега се достапни Ebay Gift Cards преку сите терминали и Е-паричникот. Детални инструкции за користење на услугата:

Инструкции за користeње на услугата eBay gift cards

1. одберете каков тип на картичката сакате да купите
2. внесете телефонски број
3. внесете средства и платете
4. откако ќе платите ќе ви се испринта сметка на која ќе го имате вашиот кодот, и исто така ќе добиете смс порака со истиот код


*** Потребно е да имате регистриран PayPal акаунт во USA за да ги користите eBay gift cards.

Со почит,
PayNet