Новости

Нова локација на платежен терминал во Скопје(Стара чаршија) пред Универзитетот SEEU Skopje

Почитувани,

Со континуираното воведување на нови услуги, постојано работиме и на проширување на нашата мрежа со платежни терминали. Ве информираме дека поставивме уште еден нов терминал пред 
SEE University Skopje - Универзитетот на Југоисточна Европа – Скопје (Стара чаршија), овозможувајќи им на жителите во тој дел од градот да ги почувствуваат придобивките од користењето на PayNet и да плаќаат сметки за Близоо, ОНЕ, Водовод, Steam и многу други 24/7! smile emoticon

Со почит,
PayNet