Новости

Преку PayNet до Rixty Prepaid Card и преку 1000 мултиплеер игри!

Почитувани,

Повторно одлична вест за сите гејмери! Од денес активна е нашата нова услуга, Rixty - универзална припејд картичка за преку 1000 мултиплеер игри и игри кои може да се симнат, виртуелни светови, социјални мрежи, игри на мобилни уреди и социјални мрежи. Без разлика дали сакате ММО игри од компании како Smilegate, Oasis, Wargaming, TRION и Gameforge. Со Rixty - една картичка, преку 1000 игри за онлајн забавa, меѓу кои CrossFire, World of Tanks, Dofus и мн други!
Отсега сите наши корисници можат да купувaат Rixty Prepaid Cards на сите терминали, PayNet мобилната апликација и страницата www.e-wallet.mk

Детали за користење:

 

1. одберете каков тип на картичката сакате да купите

2. внесете телефонски број

3. внесете средства и платете

4. откако ќе платите ќе ви се испринта сметка на која ќе го имате вашиот кодот, и исто така ќе добиете смс порака со истиот код
 

1. најавете се на rixty.

2. кликнете на redеem code

3. внесете го кодот и кликнете на submit. вашиот акаунт е надолнет.


Со почит,
PayNet