Новости

На Ваше барање Xbox Live Gift Codes достапни преку PayNet

Почитувани,

Листата со услуги повторно се прошири! Со задоволство Ве информираме дека отсега сите може да купуваат Xbox Live Gift Cards и да го надополнуваат својот акаунт брзо и лесно преку сите терминали и Е-паричникот.smile emot🎮

Детали за користење на услугата:

1. одберете каков тип на картичката сакате да купите

2. внесете телефонски број

3. внесете средства и платете

4. откако ќе платите ќе ви се испринта сметка на која ќе го имате вашиот кодот, и исто така ќе добиете смс порака со истиот код
 

1. најавете се на xbox live.

2. кликнете на redеem code

3. внесете го кодот и кликнете на redеem code. вашиот акаунт е надолнет.

Доколку имате дополнителни прашања тука сме да ви помогнеме. 

Со почит,
PayNet