Новости

И овој месец сметките кон ЈП Водовод и Канализација со 0% провизија!

Почитувани, 

Избегнете ги дополнителните патувања, провизијата и гужвите пред шалтер, платете ги сметките кон ЈП Водовод и Канализација преку нашите терминали или преку Е-паричникот додека пазарувате во најблискиот маркет со 0% провизија и заштедете пари на дополнителните трошоци кои ги наплатуваат банките. 


Пронајдете го најблискиот терминал тука -> www.paynet.mk/map 

Со почит, 
PayNet