Новости

Плаќајте ги сметките за комунални услуги и во месец април со 0% провизија!

Почитувани, 

Ве известуваме дека сметките за комунални услуги, за вода, струја, радиодифузна такса, можете да ги плаќате преку сите платежни терминали и е-паричникот со 0%провизија. 

Со почит,
PayNet