Новости

Платежниот терминал од ГТЦ Рамстор е преместен.

Почитувани, 

Платежниот терминал од Рамстор ГТЦ е преместен. 
Отсега сите плаќања можете да ги правите во најблискиот терминал до ГТЦ, М1 Тобако до хотелот Холидеј Ин. 

За подетални информации погледнете ја целосната мапа на платежни терминали на:
www.paynet.mk/map

Со почит, 
PayNet