Новости

Сметките за комунални услуги и во месец јули со 0% провизија!

Почитувани, 
 

Сите сметки за ЈП Водовод и Канализација Скопје, ЈКП Тетово, Радиодифузна такса и Електрична Енергија ЕВН Македонија и во месец јули можете да ги плаќате без провизија преку сите наши платежни терминали и е-паричникот.

Со почит, 

PayNet