Новости

Преку PayNet отсега може да плаќате за сите производи на XMKD.com

Почитувани,

Нашата листа на услуги постојано се проширува!

Новиот член на листата е XMKD.com, спортска продавница лоцирана во Скопје.
Отсега ќе може да се плати за сите производи достапни на XMKD.comпреку сите PayNet терминали или преку нашиот E-паричник во секое време и од секаде.
Следете ја нашата фан страна и останете во тек со сите новости и промоции.

Со почит, 
PayNet