Новости

Преместени се два платежни терминали

Почитувани, 


Ве известуваме дека следните два платежни терминали се преместени. 

- Рамстор Капиштец - ул. Васил Ѓоргов бб, Скопје 
- Рамстор Чаир - ул. Благоја Паровиќ,Скопје 

Најблиску поставените терминали каде можете да ги користите нашите услуги се во Тинекс Зебра - Капиштец и во маркетот Принц во населбата Чаир. 

Со почит,
PayNet